Blogietiikka mukana PING Helsingissä

Ilokseni saan kertoa, että PING Helsinki -tapahtuman yksi tämän vuoden tärkeimmistä teemoista on sisällöntuotannon ja sisältömarkkinoinnin etiikka! Olen mukana 13.5.2016 järjestettävässä tapahtumassa puhujana ja esittelen sisältöyhteistyön eettisiä haasteita workshopissani.

Vastaan puheenvuorossani muun muassa siihen, miten moraali- ja etiikkakysymyksiä tulee käsitellä sisällöntuottajan ja sisältömarkkinoijan näkökulmista, millaisia arvoja ja periaatteita suomalaisilla muotibloggaajilla on, sekä siihen, miten syvällinen, keskinäinen yhteistyö syntyy ja millaisia tuloksia sillä on saavutettavissa.

Toivotan kaikki tapahtuman osallistujat lämpumästi tervetulleiksi kuuntelemaan! Jaan esitykseni pääkohdat myös täällä Blogietiikka-sivuston blogissa tapahtuman jälkeen.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *